صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۰۸۲۵۳
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۰

گروه بین‌الملل: سوئد که روزگاری به خاطر پذیرش هزاران متقاضی پناهندگی از کشورهای اسلامی به عنوان یک کشور غیر متعصب و غیر نژادپرست شناخته می‌شد با گسترش موج اسلام‌ستیزی رو به رو است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی«france 24»، احزاب سیاسی سنتی سوئد تلاش دارند با این موج اسلام‌هراسی و تعصب مقابله کنند و ائمه جماعات مساجد این کشور نیز پیام‌هایی در مبارزه با افراط‌گری و حمایت از جذب مسلمانان در جامعه ارسال می‌کنند.

شورای حقوق بشر سازمان ملل از افزایش جنایات مرتبط با تنفر نژادی و دینی در سوئد که یکی از غیر متعصب‌ترین کشورهای جهان تلقی می‌شد، ابراز نگرانی کرده است.

پس ازحملات متعدد به مساجد، دولت سوئد در تلاش است ساز و کارهایی را برای مقابله با رشد اسلام‌هراسی به کار گیرد، اما مسلمانان با افزایش حملات اسلام‌ستیزانه نگران شرایط امنیتی خود هستند.

سمیرموریچ، امام مسجد اسلو در جنوب سوئد، می‌گوید: مسلمانان نیازمند حمایت دولت هستند؛ ما به امنیت احتیاج داریم زیرا وقتی علنا حامیان اسلام‌ستیزی را محکوم می کنیم به هدف آنها تبدیل می‌شویم.