صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۱۲۵۴۵
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲

گروه اندیشه: معاون پژوهش و فناوری جهاد‌دانشگاهی کشور با اشاره به این‌که برنامه‌ریزی در حوزه پژوهش، نیازمند در نظر گرفتن ابعاد مختلف است، گفت: برنامه‌ریزی‌ها در این حوزه باید بر اساس خدمات تخصصی و فناورانه باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، حمید امین‌اسماعیلی، معاون پژوهش و فناوری جهاد‌دانشگاهی کشور عصر دیروز، 15 بهمن در جلسه بررسی نهایی برنامه پنجم توسعه جهاد‌دانشگاهی استان زنجان در بخش پژوهشی که در سالن شهید‌شهریاری این نهاد برگزار شد، با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی در حوزه‌های مختلف کاری این نهاد، گفت: از آن‌جایی که فعالیت‌های پژوهشی جهاد‌دانشگاهی به بازار ختم می‌شود، برنامه‌ریزی در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: نباید در این راستا نوسان‌های شدید بازار را نادیده گرفت و در تدوین برنامه پنجم توسعه جهاد‌دانشگاهی استان زنجان نیز باید این موارد مورد توجه ویژه قرار گیرد.
معاون پژوهش و فناوری جهاد‌دانشگاهی کشور با اشاره به این‌که برنامه‌ریزی در حوزه پژوهش، نیازمند در نظر گرفتن ابعاد مختلف است، ابراز کرد: برنامه‌ریزی‌ها در این حوزه باید بر اساس خدمات تخصصی و فناورانه باشد.

زیرساخت‌های حوزه پژوهش در جهاد‌دانشگاهی زنجان فراهم است
امین‌اسماعیلی با بیان این‌که زیرساخت‌ها در حوزه پژوهش و فناوری در واحد زنجان فراهم شده است، اظهار کرد: عملکرد این نهاد در حوزه پژوهش و فناوری در سال‌های گذشته مطلوب بوده و نیاز به بهره‌برداری از زیرساخت‌های ایجاد شده برای پیشرفت بیشتر دارد.
در ادامه این جلسه، مهدی عباسی، رئیس جهاد‌دانشگاهی استان زنجان با اشاره به راه‌اندازی سه مرکز خدمات تخصصی در این واحد از جهاد‌دانشگاهی، عنوان کرد: اقدامات اولیه در راستای راه‌اندازی سه مرکز خدمات تخصصی آب، مواد غذایی و بهداشتی، ICT و سرب و روی کرده و نیروی متخصص برای مراکز آب، مواد غذایی و بهداشتی جذب این نهاد شده‌اند و در روزهای آینده به شکل رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر، جذب نیروی انسانی متخصص در حوزه‌های پژوهشی مختلف و همچنین جوان‌محوری در تأمین نیروها، مورد تأکید و توجه جهاد‌دانشگاهی استان زنجان بود است.