صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۲۲۶۷۰
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۶

گروه اندیشه: حافظ کلّ قرآن کریم شهرستان زاهدان گفت: کودکان به‌دنبال برنامه‌های جذاب هستند و رعایت اصل جذابیت در آموزش، می‌تواند علاوه بر جلب نظر کودکان، انتقال مفاهیم قرآنی را نیز ارتقا دهد.

سمیه زنگنه، حافظ کلّ قرآن کریم شهرستان زاهدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: آموزش قرآن در سنین خردسالی زمینه درک بهتر مفاهیم قرآن، استفاده از تعالیم آن در زندگی و انس گرفتن با کلام وحی را فراهم می‌کند.
وی اظهار کرد: دوره‌های آموزش قرآن برای خردسالان باید با ظرافت و دقت فراوانی برگزار شود تا اثرگذاری لازم را داشته باشد، البته اخیرا کارهای خوبی در این زمینه انجام گرفته است اما هنوز با آنچه باید در یک جامعه اسلامی باشد، فاصله زیادی داریم.
مربی حفظ قرآن شهرستان زاهدان گفت: برنامه‌های قرآنی باید همراه با تنوع و نشاط باشد، اما نباید به چشم یک برنامه فراغت به آن نگاه شود، زیرا آموزش علوم قرآنی در جامعه اسلامی اهمیت زیادی داشته و باید از سوی خانواده‌ها و مسئولین مورد حمایت قرار گیرد.
وی بیان کرد: خانواده‌ها باید با توجه به استعداد فوق‌العاده خردسالان در یادگیری، فرزندان خود را از همین سنین با قرآن مأنوس کنند و سپس در مراحل بعد، مؤسسات و مراکز پیش دبستانی قرآنی آموزش‌های منسجم‌تری برای کودکان ارائه دهند.
زنگنه افزود: رسانه‌ها نیز در ایجاد علاقه و آموزش قرآن نقش بسزایی دارند که باید برنامه‌ها از لحاظ کمیت و کیفیت هنری در سطح مطلوبی باشند.
حافظ کل قرآن کریم در پایان اظهار کرد: کودکان به‌دنبال برنامه‌های جذاب هستند و رعایت اصل جذابیت در آموزش، می‌تواند علاوه بر جلب نظر کودکان، انتقال مفاهیم قرآنی را نیز ارتقا دهد.