صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۶۰۶۶۸
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹

گروه بین‌الملل: مؤسسه خدمات انسانی «راف» قطر تفاهم‌نامه‌ای مشترک با مرکز مطالعات قرآنی «تفسیر» عربستان، در زمینه اجرای طرح‌های علمی قرآنی در سطح دانشگاه‌های جهان اسلام امضا کرد.

به گزاش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه قطری «العرب»، مدیران مؤسسه خدمات انسانی «شیخ ثانی بن عبدالله» قطر(راف) و مرکز مطالعات قرآنی «تفسیر» عربستان، تفاهم‌نامه مشترکی امضا کردند که اجرای پروژه‌های دانشگاهی در زمینه خدمت به قرآن کریم در سطح جهان اسلام از اهداف امضای آن است.
در این تفاهم‌نامه مشترک، بر اجرای برخی از پروژه‌های فرهنگی علمی و انسانی با هدف خدمت به متخصصان علم تفسیر و مطالعات قرآنی در سطح جهان اسلام تأکید شد.
این تفاهم‌نامه مشترک به امضای «عابض بن دبسان القحطانی»، رئیس هیئت امنا و مدیرکل مؤسسه «راف» قطر و «عبدالرحمن بن معاضه الشهری»، مدیرکل مرکز مطالعات قرآنی تفسیر عربستان رسید.
عایض الحطانی در این راستا با اشاره به اهمیت و ضرورت اجرای این تفاهم‌نامه، تأکید کرد: به‌طور حتم این تفاهم‌نامه مشترک در اجرا و عملی کردن پروژه‌های فرهنگی و دانشگاهی بزرگ در زمینه علوم تفسیر و مطالعات قرآنی که در این برهه از زمان از نیازهای اصلی امت اسلامی است، کمک شایانی خواهد کرد.

عبدالرحمن بن معاضه نیز ضمن ابراز خرسندی از امضای این تفاهم‌نامه مشترک، گفت: امضای این تفاهم‌نامه در اجرای پروژه‌های خاص در خدمت علوم قرآن کریم که برای مسلمانان و امت اسلامی سودمند خواهد بود، بسیار تأثیرگذار است.