صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۸۵۸۳۵
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
آیت‌الله موحدی کرمانی:

گروه جهاد و حماسه: امام جمعه موقت تهران، فعالیت در راستای اقتصاد مقاومتی را از اقداماتی دانست که در ادامه راه شهدا قرار دارد و راه رسیدن به آن میانه‌روی در کارها است.

آیت‌الله محمدعلی موحدی‌کرمانی، امام جمعه موقت تهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در بیان راهکارهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد: ایثار و شهادت با اقتصاد مقاومتی بی‌ارتباط نیست و از مسائل مهمی به شمار می‌آید که معتقد هستم بسیاری از مؤلفه‌های آن هنوز اجرایی نشده‌ است. 

وی با بیان اینکه شهدا در دوران دفاع مقدس به ایثار و فداکاری در عرصه دفاع از میهن پرداختند و امروز ما باید قدمی دیگر در ادامه فعالیت آنها برداریم، افزود: پرهیز از اسراف به عنوان اولین اصل از اصول اقتصاد مقاومتی مطرح است، ولی نشنیده‌ و ندیده‌ایم که گامی مؤثر برای جلوگیری از اسراف برداشته شود.

امام جمعه موقت تهران ضمن اشاره به احادیث و روایات بیان کرد: در روایات این مطلب وجود دارد که اگر لیوان آبی را پُر کردیم و نصف لیوان را خوردیم، نصف دیگر را دور نریزیم؛ این اقدام اگر انجام شود، اسراف است.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی با اشاره به عملکرد صحیح رزمندگان در طول دفاع مقدس در انجام فعالیت‌های اقتصادی و صرفه‌جویی مناسب در این باره، گفت: به طور کلی بهتر است در پذیرایی‌ها اسراف را اعمال نکنیم و اصلاً چه ضرورتی دارد که انواع و اقسام غذاها مصرف شود. چه ضرورتی وجود دارد که کارهای زیاد و جلسات اضافی و سفرهای خارجی در موارد غیرضروری انجام شود؟