صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۸۷۰۱۳
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۷

گروه بین‌الملل: دادگاه عمومی استان «حفر الباطن» عربستان، یک جوان سعودی را به اتهام توهین به قرآن و ‌‌ذات اقدس الهی و ناسزاگفتن به رسول اکرم (ص) و فاطمه زهرا(س) به اجرای حدّ ارتداد(اعدام) محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «الشرق» عربستان، دادگاه عمومی استان «حفر الباطن» عربستان این جوان ۲۰ ساله را پس از تحقیق و تفهیم اتهامات، به علت توهین به ذات اقدس الهی، ناسزاگفتن به پیامبر اکرم(ص) و فاطمه زهرا(س) و پاره‌کردن قرآن کریم و لگدکوب کردن آن و انتشار تصاویر این اقدام موهن در شبکه‌های اجتماعی به اعدام محکوم کرد.
دادگاه عمومی استان «حفر الباطن» حکم اولیه(بدوی) مبنی بر اعدام این جوان سعودی را پس از مشورت سه قاضی و اثبات اتهامات نسبت‌داده به این جوان موهن، صادر کرد.
در این حکم به شماری از آیات قرآن و احادیث و گفتار بزرگان و اهل علم که بر وجوب قتل موهنان به اصول دین و مقدسات اسلامی تأکید دارند، استناد شده است.
این حکم با اعتراض این جوان عربستانی مواجه شده و قرار است اداره جنایی دادگاه تجدیدنظر منطقه الشرقیه عربستان متشکل از 5 قاضی، حکم بدوی را مجددا مورد بازنگری قرار دهد.