صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۴۵۸۴۵
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵
امشب؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله فینال رشته دعا در مسابقه تلویزیونی اسرا امشب، ۱۷ اسفندماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) رقابت‌های فینال مسابقه تلویزیونی اسرا در رشته‌های اذان، دعا، قرائت و حفظ قرآن از روز گذشته، 16 اسفندماه آغاز شده و تا جمعه، 22 اسفندماه ادامه خواهد داشت.

براساس این گزارش، رقابت‌های فینال رشته دعا امشب، 17 اسفندماه از ساعت 20 تا 21 به صورت زنده از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود که فینالیست‌های این رشته با حضور در استودیو برنامه اسرا به اجرای برنامه می‌پردازند.

سعید حدادیان، رضا زین‌العابدین و سیداحمد صالحی خوانساری کارشناسان برنامه فینال رشته دعا در مسابقه تلویزیونی اسرا هستند.

حسن نحوی از مشهد، مجید عنان‌پور از تهران، هادی نوری از مشهد، ابوالفضل صفری از تهران، علی امیری یاراحمدی از بروجرد، سعید شعبانی از قم، سیدمصطفی هاشمی از مشهد و معین علی مددی از کاشان، فینالیست‌های رشته دعا هستند که امشب با هم رقابت می‌کنند.

یادآور می‌شود، تکرار برنامه امشب مسابقه تلویزیونی اسرا دوشنبه، 18 اسفندماه از ساعت 14 تا 15 به روی آنتن شبکه قرآن سیما می‌رود.