صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۲۸۹۷۸
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰

گروه بین‌الملل: مراسم تجلیل از شرکت‌کنندگان در دوره آموزشی قرآنی «امام علی (ع)»، دیروز، ۲۲ فروردین‌ماه به همت دارالقرآن آستان مقدس حسینی در کربلای معلی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دارالقرآن آستان حسینی، دوره قرآنی «امام علی (ع)» به مدت 20 روز در ساختمان دار القرآن الکریم آستان مقدس امام حسین(ع) در کربلای معلی برگزار شد.
در پایان این دوره قرآنی، 28 مربی قرآن کریم دانش‌آموخته شدند.
علی عبود الطائی، مسئول شعبه آموزش قرآن وابسته به دارالقرآن آستان مقدس حسینی در این باره گفت: این دوره شامل دروسی در زمینه احکام تجوید، لحن، صوت و وقف و ابتدا بود.
وی افزود: شرکت‌کنندگانی که در امتحان نهایی این دوره توانستند امتیاز 75% به بالا را کسب کنند، به عنوان مربی قرآنی انتخاب شدند و سایر افرادی که موفق به کسب این حدنصاب از نمره نشدند، می‌توانند بار دیگر در دوره‌های آموزشی قرآنی دارالقرآن آستان حسینی شرکت کنند.
در پایان این مراسم به سه مربی قرآنی برتر جوایزی اهدا شد و  از تمامی شرکت‌کنندگان تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است، شعبه دارالقرآن الکریم وابسته به آستان مقدس حسینی در قم، نخستین دوره قرآنی ویژه طلاب علوم دینی را نیز از دوشنبه هفته گذشته با مشارکت 16 طلبه از کشورهای مختلف اسلامی در مقر مرکز پژوهش‌ها و مطالعات قرآنی وابسته به این مرکز و با نظارت برخی از اساتید برجسته آغاز کرد و این دوره به مدت ‌10 روز ادامه دارد.