صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۵۲۶۱۱
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۶

شعب خارجی: رئیس دانشکده الهیات دانشگاه آنکارا در دیدار رایزن فرهنگی کشورمان، آمادگی این مرکز علمی را برای میزبانی اندیشمندان ایرانی و برگزاری نشست‌های آکادمیک اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در دیدار حسن صفرخانی، رایزن فرهنگی ایران در آنکارا با اسماعیل حقی‌اونال، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه آنکارا، چرایی ایجاد زمینه‌های معرفی اسلام حقیقی و ارتقای سطح دانش مردم نسبت به مسائل اعتقادی تبیین شد.
در آغاز این دیدار، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه آنکارا با اشاره به روابط مطلوب میان رایزنی فرهنگی ایران و این دانشگاه، بیان کرد: تاکنون کنفرانس و نشست‌های علمی متعددی با مشارکت رایزنی فرهنگی ایران در دانشکده الهیات برگزار شده که با استقبال دانشجویان مواجه بوده است.
حقی‌اونال ادامه داد: همچنین، تعدادی از اساتید این دانشکده با سفر به ایران در نشست‌های علمی شرکت کرده‌اند که توانسته است سطح اطلاعات آنان را افزایش دهد.
وی تأکید کرد: همواره آماده برگزاری این گونه نشست‌ها و بحث‌های آکادمیک هستیم و از میزبانی اندیشمندان ایرانی خرسند خواهیم شد.
نشست‌های مشترک علمی و دانشگاهی برگزار شود
رایزن فرهنگی ایران در آنکارا نیز با تأکید بر ارزش والای آموزش علوم اسلامی و ارتقای آگاهی‌های دینی و اعتقادی مردم، با استناد به روایتی از پیامبر(ص) علوم دینی را دارای منزلت و فضیلت خاصی در جامعه دانست.
حسن صفرخانی پایین‌بودن سطح آگاهی‌های مردم را علت بسیاری از مشکلات جهان اسلام توصیف کرد که امروز در دنیای اسلام با آن مواجه هستیم.
رایزن فرهنگی کشورمان، ارتقای سطح مراودات علمای اسلام و استفاده از تجربیات همدیگر برای شناخت و تحکیم روابط دو جانبه را ضروری دانست و پیشنهاد داد که به مناسبت‌های خاص از جمله بعثت پیامبر اکرم(ص) و ماه مبارک رمضان نشست‌های مشترک علمی و دانشگاهی ویژه نخبگان و اندیشمندان دو کشور برگزار شود.