صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۹۲۰۴۹
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳

شعب خارجی: آیت‌الله بشیر نجفی بر لزوم مشارکت نیروهای بسیج مردمی در آزادسازی مناطق تحت تصرف داعش تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آوا، آیت‌الله بشیر نجفی دیروز، 21 اردیبهشت، در دیدار با خالد العبیدی، وزیر دفاع عراق در نجف اشرف تأکید کرد: مشارکت نیروهای بسیج مردمی در پاکسازی مناطق مختلف عراق از تروریست‌های داعش ضروری است. 
این مرجع عراقی خواستار تداوم مبارزه با گروه‌های تروریستی شد و اعلام کرد: همکاری نیروهای بسیج مردمی با اردو در مبارزه با این گروه‌ها مهم و حائز اهمیت است. 
آیت‌الله بشیر نجفی تصریح کرد: اگر پشتیبانی نیروهای بسیج مردمی از اردو نبود، مناطق تحت تصرف داعش آزاد نمی‌شد. 
وزیر دفاع عراق نیز در این دیدار اعلام کرد: اردو و دیگر نیروهای امنیتی همچنان به عملیات خود برای پاکسازی خاک این کشور از لوث وجود تروریست‌ها ادامه می‌دهند 
العبیدی با هرگونه طرح تجزیه و تقسیم عراق مخالفت کرد و افزود: عراق یکپارچه باقی خواهد ماند و تروریسم جایی در این کشور نخواهد داشت.