صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۵۷۴۲
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱

شعب خارجی: استخرهای برلین برای رفاه حال مسلمانان در ماه رمضان تسهیلات و امکانات ویژه‌ای را در نظر گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان، مجموعه استخرهای برلین تصمیم گرفته اند برای ماه رمضان امسال امکانی را فراهم کنند که مسلمانان بتوانند فاصله زمانی افطار تا سحر به شنا رفته و ضمناً در کنار آن وسایل لازم جهت تأمین تغذیه را در اختیار داشته باشند. 
هدف از چنین طرحی گام برداشتن در مسیر تکثر دینی و فرهنگی عادلانه در برلین عنوان شده است.
 اوله بستد هنزینگ، رئیس مجموعه استخرهای برلین با معرفی این طرح گفت: طبق آن در استخرهای برگزیده برلین، این امکان وجود خواهد داشت که مسلمانان روزه خود را در کنار استخر بگشایند و با آب‌تنی نیمه شب هم خستگی را از تن بیرون کنند.
این طرح که برای اولین‌بار در آلمان اجرا می شود، منحصراً برای مسلمانان نیست و از جمله مسئله تفکیک جنسیتی – یا به تعبیری اختصاص زمان‌های جداگانه برای زنان و مردان – که عمدتاً از طرف مسلمانان مطالبه می شود، در آن گنجانده نشده است. 
این طرح که ابتدا برای روزهای محدود و در استخرهای محدود اجرا خواهد شد، در صورت استقبال گسترش پیدا خواهد کرد.
اتحادیه ترکی در برلین و براندنبورگ(TBB) از این طرح استقبال کرده و آن را برنامه ای جدی برای حفاظت از تکثر جامعه برلین خوانده زیرا گوناگونی فرهنگی و دینی موجود را مد نظر قرار داده است. 
آغاز ماه رمضان امسال در آلمان 28 خرداد و پایان آن 27 تیرماه خواهد بود.