صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۷۱۱۱
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۸

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: دشمن می‌کوشد با به‌جان هم انداختن مسلمانان و تفرقه‌افکنی و ایجاد انواع فتنه‌ها و توطئه‌ها در بین آنان بر عمر و بقاء خودش بیفزاید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری امروز یکشنبه، سوم خردادماه در مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح به‌مناسب گرامیداشت سوم خرداد و روز پاسدار، با تأکید بر اینکه استحکام و پایداری ملت ایران روز به روز قوی‌تر و مسحکم‌تر شده است، اظهار کرد: امروز گردهم آمده‌ایم تا پیوند و بیعت دوباره‌ای با امام حسین(ع)، امام راحل(ره)، شهدای والامقام و نهضت حسینی که به لطف الهی در کشور شکل گرفته و روز به روز بر استحکامش افزوده شده است ببندیم و نشان بدهیم که دشمن متزلزل و ضعیف‌تر شده است.

وی گفت: ملت ایران، امت اسلامی و تمام بشریت شاهد و گواه هستند که مقاومت روز به روز قوی‌تر و مستحکم‌تر شده و بیداری اسلام روز به روز بر نفوذ و گسترش در منطقه افزوده شده است و اگر امروز مشاهده می‌کنیم دشمن دست و پا میزند به خاطر آن است که می‌کوشد تا با به‌جان هم انداختن مسلمانان و تفرقه‌افکنی و ایجاد انواع فتنه‌ها و توطئه‌ها در بین آن‌ها چهار روز بیشتر بر عمر و بقاء خودش بیفزاید.

نکونام تأکید کرد: دشمنان و استکبار جهانی در حال غرق شدن در دریای طوفانی بیداری اسلامی هستند و این را به‌خوبی می‌فهمند بنابراین می‌کوشند با هر روشی جلوی این حرکت عظیم را بگیرد و خودشان را نجات بدهد.