صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۸۰۶۴
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳
رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان:

گروه بین‌الملل: سید ابراهیم امین السید، عناصر و گروه‌های تکفیری را تهدیدی برای مسلمانان و مسیحیان و پیروان تمامی ادیان و مذاهب در لبنان و منطقه دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی slabnews.com، سید ابراهیم أمین السید، رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان، با بیان این مطلب گفت: نبرد مقاومت اسلامی با رژیم صهیونیستی و گروه‌های تکفیری، نبردی واحد است.
وی اظهارداشت: هرکس می‌پندارد که مبارزه با تکفیری‌ها متفاوت با نبرد با رژیم صهیونیستی است، در اشتباه است.
رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان افزود: تنها تفاوت بین رژیم صهیونیستی و گروه‌های تکفیری این است که اسرائیل دشمنی خارجی است، اما گروه‌های تکفیری از دل امت اسلام خارج شده‌اند.
سید ابراهیم امین السید، تهدید گروه‌های تکفیری را متوجه همه فرقه‌ها و مذاهب اسلامی در لبنان و سایر کشورها دانست و تصریح کرد: تکفیری‌ها همانگونه که برای مسلمانان تهدید هستند، برای مسیحیان منطقه و سراسر دنیا نیز خطرناکند.
وی در ادامه نشر تصاویر جنایات‌ هولناک را جزئی از سیاست رسانه‌ای گروه‌های تکفیری برای القای شکست‌ناپذیری خود
توصیف کرد و گفت: هدف تضعیف روحیه مردم و از بین بردن اراده مقاومت برای مقابله با آن‌ها است.