صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۴۰۳۲
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶

شعب خارجی: ماده‌های مختلف قانون مربوط به امور و مؤسسات دینی ترکمنستان در چارچوب تغییرات و اصلاحات در قانون اساسی این کشور تغییر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در ترکمنستان، مجلس ترکمنستان بنا به دلایل و شرایط خاص و همچنین براساس درخواست سازمان‌ها و اقشار مختلف مردم، تغییرات و اصلاحات در قانون اساسی این کشور را ضروری دانست.
رئیس‌جمهور ترکمنستان با استناد به مقتضیات امروزی و اجرای اصلاحات گسترده در ابعاد مختلف حیات اجتماعی، اقتصادی و مدنی این کشور، خواستار اصلاح قانونی اساسی و ایجاد سمت نماینده تام‏‌الاختیار حقوق بشر در ترکمنستان شده است.
قربان‌قلی بردی‏‌ محمداف با تأکید بر اهمیت طرح اصلاح قانون اساسی ترکمنستان گفت: حفاظت از حقوق و آزادی شهروندان و نیز ارتقای سطح مسئولیت‌پذیری متقابل مردم و دولت از دیگر محورهای اصلاحات در قانونی اساسی ترکمنستان خواهد بود و اصلاحات اجتماعی ـ سیاسی نیز مد نظر قرار گرفته است.
به پیشنهاد بردی محمداف در قانون اساسی تبصره جدیدی گنجانده خواهد شد که در صورت ناتوانی رئیس‌جمهور از انجام وظایف خود، کفالت وی را رئیس مجلس این کشور به مدت 2 ماه بر عهده گیرد تا انتخابات ریاست جمهوری ترکمنستان برگزار شود.
به دنبال طرح ضرورت اصلاحات در قانون اساسی کشور ترکمنستان  قوانین مربوط به امور دینی و همچنین قوانین مربوط به حقوق و آزادی‌های اساسی نیز دستخوش تغییرات شد.
بنا بر اعلام خبرگزاری دولتی ترکمنستان مواد 5 ، 6، 7 ، 8، 9 ، 11، 18  و 19 قانون مربوط به امور دینی و مؤسسات دینی دستخوش تغییر قرار گرفته است.