صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۴۱۶۸
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۴

شعب خارجی: وزارت کشور الجزایر با صدور بیانیه‌ای انجمن‌های خیریه این کشور را از دریافت کمک‌های مالی مردم برای اطعام روزه‌داران منع کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در الجزایر، طبق این بیانیه انجمن‌های خیریه فقط می‌توانند مواد‌غذایی، کمک‌های غیرنقدی همچون میز و صندلی، چادر، یخچال و این گونه اقلام را از خیرین تحویل بگیرند و از دریافت هرگونه وجه نقد منع شده‌اند.
 
این دستورالعمل به این دلیل صادر شده است که در سال‌های گذشته مشاهده شده که مبالغ دریافتی از مردم برای سفره‌های افطاری «الرحمن» در موارد دیگری مصرف می‌شد و سوء استفاده‌های زیادی در این زمینه صورت گرفته است.

در پی این سوء‌استفاده‌ها، خیرین علیه برخی انجمن‌ها شکایت کردند و خواستار روشن‌شدن نحوه هزینه‌کردن وجوه اهدایی شدند.
 
این دستور‌العمل با موافقت ومخالفت برخی انجمن‌ها و جمعیت‌های خیریه الجزایری مواجه شده است؛ اما جمعیت پیشکسوتان «پیشاهنگ اسلامی» الجزایر که مهم‌ترین جمعیت خیریه توزیع‌کننده افطاری ماه مبارک رمضان است، از این دستور‌العمل وزارت کشور استقبال کرده و آن را عاملی اطمینان‌بخش برای کمک‌کنندگان خیر دانست.