صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۱۵۴۳
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷

گروه بین‌الملل: مسابقات حفظ قرآن به مناسبت ماه رمضان و با نظارت انجمن قاریان، کارشناسان و حاملان قرآن لیبی در شهر «زلیتن» این کشور در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی .akhbarlibya24.net، این مسابقات قرآنی در مسجد «ابو منحل» واقع در شهر «زلیتن» لیبی و با نظارت انجمن قاریان، کارشناسان و حاملان قرآن کریم این کشور برگزار می‌شود.
«فؤاد القهواجی»، رئیس انجمن قاریان، کارشناسان و حاملان قرآن کریم لیبی در این باره گفت: این مسابقات قرآنی ویژه دختران و پسران و بانوان خانه‌دار و حتی بزرگسالان است که در چارچوب فعالیت‌های مسابقات بزرگ فرهنگی دینی باشگاه ورزشی «النصر» لیبی برگزار می‌شود.
وی افزود: این مسابقات روز شنبه، ششم تیرماه، با بخش دانش‌آموزان آغاز شد که شامل رشته‌های حفظ کامل قرآن کریم، حفظ ربع آخر قرآن و حفظ جزء «عم» است.
القهواجی بیان کرد: مسابقات ویژه بانوان نیز، پنجشنبه 10 تیرماه پس از نمازظهر در سالن اجتماعات دانشکده اقتصاد شهر «زلیتن» برگزار خواهد شد.
گفتنی است، انجمن قاریان، کارشناسان و حاملان قرآن کریم لیبی همه ساله در ماه مبارک رمضان، مسابقات حفظ قرآن کریم برگزار می‌کند که به نفرات برتر جوایزی اهدا می‌کند.