صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۷۴۹۲
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰

شعب خارجی: گوشه‌ای از عمق جنایات آل‌سعود در یمن طی نمایشگاهی در سالن مسجد جامع بمبئی به نمایش گذاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نمایشگاه عکس با عنوان «تحولات یمن» به همت خانه فرهنگ ایران در سالن مسجد جامع بمبئی آغاز به کار کرده است تا مقاومت و پیروزی یمن و نیز رسوا‌کردن چهره جنایت آمیز آل سعود در تجاوز به یمن و شکستن محاصره رسانه‌ای علیه این کشور و بسیاری از کشورهایی که مورد حمله قرار گرفته‌اند را به روایت تصویر نشان دهد.
بخشی از این تصاویر توسط مردم یمن ثبت شده و بخش دیگری نیز، آثار عکاسان حرفه‌ای است که در معرض دید علاقه‌مندان قرار دارد.
در تصاویر منتشرشده، جنایات صورت‌گرفته علیه زنان، کودکان، تأسیسات عمومی، مراکز سوخت، فرودگاه‌ها و نیز جنایات ظالمانه عربستان علیه ملت یمن، قابل مشاهده است.
این نمایشگاه، تجاوز گستاخانه به ارزش‌های انسانی و قوانین بین‌المللی را به خوبی نمایان می‌کند و در حقیقت پیام حقیقی خود را در خصوص جنایات این دشمن بزرگ در حق شهروندان و پیکره ملت یمن به گوش جهانیان می‌رساند.