صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۲۶۰۴
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸

کانون خبرنگاران نبأ: مسئولان کمیته‌های برگزاری سی‌امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور از سوی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم معرفی شدند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، بنا براین گزارش که از سوی آیت‌الله احمد عابدی، رئیس ستاد جشنواره و رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اعلام شد، علی اصغر شعاعی، معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به عنوان دبیر سی‌امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور انتخاب شد.

بنابر اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، همچنین حمیدرضا ابراهیمی به عنوان مسئول کمیته پشتیبانی، حجت‌الاسلام عبدالرسول حسینی‌زاده، مسئول کمیته حراست، روح‌الله شفیعی، مسئول کمیته اجرایی و هماهنگی و سیدمصطفی حسینی به عنوان مسئول کمیته علمی این دوره از جشنواره معرفی شدند.

یادآور می‌شود سی‌امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور با تصمیم‌گیری شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور، به میزبانی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار خواهد شد.

این مرحله از مسابقات نیز همچون سال‌های گذشته در آبان‌ماه با حضور نمایندگانی از دانشگاه‌های سراسر کشور در قم برگزار می‌شود.

جواد بیطرفان