صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۹۱۲۹
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۲

شعب خارجی: اتحادیه‌ اسلامی ایالت نیدرزاکسن آلمان نسبت به خطر مبلغان حامی داعش که حس نفرت را در بین افراد تشدید و آن‌ها را تحریک می‌کنند، هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اتحادیه‌ اسلامی ایالت نیدرزاکسن آلمان در آغاز محاکمه دو فرد از شهر وولفسبورگ که برای حمایت از سازمان تروریستی داعش به این گروهک پیوسته‌ بودند، نسبت به خطر مبلغان حامی داعش که با سخنرانی و تبلیغات خود حس نفرت را در بین افراد تشدید و آن‌ها را تحریک می‌کنند، هشدار داد.

این دو فرد آلمانی ــ تونسی سال گذشته به داعش پیوسته بودند و یکی از آن‌ها در مصاحبه‌ای مطبوعاتی، از تلاش به منظور جذب نیرو برای داعش گزارش داده بود.

در همین راستا، آونی آلتینر، رئیس شورای شهر هانوفر آلمان گفت: ما با همه اشکال افراط‌‌گرایی مقابله می‌کنیم؛ چراکه این یک وظیفه اجتماعی است و همه ما را به چالش می‌طلبد.