صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۹۳۳۵
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۶
حسینی:

گروه سیاسی: جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان تبعیت از ولایت فقیه را رمز مصون ماندن از گزند توطئه‌های دشمنان دانست و یادآورشد: هجمه فرهنگی یکی از ابزارهای دشمن برای مقابله با کشورمان است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، رضا حسینی، جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان ظهر امروز، 14 مرداد در اجلاس مجمع عمومی بسیج شهرستان خرمدره با بیان اینکه  دهه چهارم انقلاب همانطور که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند: « دهه پیشرفت و عدالت است»، افزود: حرکت ما در این دهه به سمت تحقق جامعه اسلامی و تحقق بسیج بیست میلیونی است.

وی با بیان اینکه افراد صاحب نظر، نخبه، فرهیخته و ریش سفید در اقشار مختلف بسیج حضور دارند، عنوان کرد: انتظار از اقشار بسیج به‌ویژه کارگروه‌ها این است که ایده‌های مدنظرپیشرفت شهرستان را ارائه دهند و سپس  به تحلیل تهدیدات و فرصت‌ها پرداخته و برای برون رفت از مشکلات راهکار ارائه دهند.پ

جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با بیان اینکه یکی از راهکارهای عمده دشمن برای ضربه زدن به نظام اسلامی تلاش برای نابودی فرهنگی کشورمان است، اظهار کرد: دشمنان ما در صدد بازگرداندن کشورمان به چندین سال قبل از انقلاب هستند.

وی با تاکید بر اینکه افرادی که دستاوردهای انقلاب اسلامی را قبول داشته و به آن احترام بگذارند از دید مقام معظم رهبری بسیجی هستند، یادآور شد: بیش از 50 درصد از مردم شهرستان خرمدره عضو بسیج هستند که اگر دست در دست هم دهند مشکلات شهرستان در همه حوزه‌ها به ویژه حوزه فرهنگی مرتفع خواهد شد

حسینی احیای امر به معروف و نهی از منکر را یکی از ضروریات دانست و گفت: امر به معروف و نهی از منکر از واجبات دینی ما و تاکید پیامبران و ائمه معصومین است که اگر به آن عمل کنیم از تمام معضلات کشورهای غربی که به کشور ما تحمیل می‌شود در امان خواهیم بود.

وی تبعیت از ولایت فقیه را رمز مصون ماندن از گزند توطئه‌های دشمنان عنوان کردویادآور شد: هجمه فرهنگی  یکی از ابزارهای دشمن برای مقابله با کشورمان است اما باید متوجه باشیم تا زمانی که مردم و دولت دست به دست هم دهند و همدل و همزبان باشند دشمن کاری از پیش نخواهد برد.