صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۴۵۹۵۷
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷

گروه اندیشه: کتاب «فلسفه عرفان: ماهیت و مؤلفه‌ها» به قلم علی فضلی از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، این اثر مشتمل بر هفت فصل است که فصل اول به «چیستی فلسفه عرفان»، فصل دوم به «هستی فلسفه عرفان» و فصل سوم به «ماهیت موضوع و مسائل فلسفه عرفان» اختصاص دارد.
عناوین فصول چهارم تا هفتم این اثر عبارتند از: مأخذ و مسائل فلسفه تجربه عرفانی، مأخذ و مسائل فلسفه عرفان نظری، مأخذ و مسائل فلسفه علم سلوک و نسبت فلسفه عرفان با دانش‌های همگرا.
کتاب «فلسفه عرفان: ماهیت و مؤلفه‌ها» درصدد پی‌ریزی دانش فلسفه است که تا به امروز کسی به صورت دانش به آن نظر نینداخته و طرحی دانش‌واره برای آن نیفکنده و همچنین در مقام پاسخ به چیستی ماهیت و مؤلفه‌های دانش فلسفه عرفان است.
این پرسش چندین و چند مسئله خرد را در پی دارد که مهمترین آنها عبارتند از: فلسفه عرفان چه سازه علمی دارد؟ موضوع و مسائل آن چیست؟ ویژگی‌ها و روش‌های آن چیستند؟ گونه‌ها و نسبت آن با سایر علوم همگرا چیست؟ در حقیقت این پرسش‌ها اساس این کتاب هستند که چه بسا در هیچ اثری به گونه‌ای منتظم پاسخ ندیده باشند؛ اما این اتفاق در این کتاب به قدر بضاعت نویسنده صورت گرفته است.
یادآور می‌شود، کتاب «فلسفه عرفان: ماهیت و مؤلفه ها» به قلم علی فضلی با شمارگان ۳۰۰ نسخه، ۲۱۴ صفحه با قیمت ۱۵۰۰۰ تومان به همت انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.