صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۱۹۶۸
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۰

شعب خارجی: سومین کنفرانس بین‌المللی غدیر دیروز، ۱۲ مهرماه، در شهر «گلزن کرشن» آلمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی berlin.icro.ir، این کنفرانس به همت مرکز اسلامی امام علی(ع) شهر گلزن کرشن آلمان و با همکاری مجمع جهانی اهل بیت(ع) برگزار شد.

این کنفرانس دیروز از ساعت 11 تا 17 به وقت محلی برگزار شد و رایزنی فرهنگی ایران در آلمان نیز در برگزاری آن مشارکت داشت.

سخنرانی، مداحی، شعر، سرود، برگزاری نمایشگاه کتاب و مسابقه از برنامه‌های کنفرانس بود و شخصیت‌های مختلفی از جمله حجت‌الاسلام والمسلمین رمضانی، رئیس مرکز اسلامی هامبورگ، حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی، رئیس جامعة المصطفی(ص) العالمیة، شیخ مصطفی عباس از کویت، حجت‌الاسلام صباح‌الدین ترک ایلماز، مدیر و امام مسجد امام رضا(ع) برلین و حجت‌الاسلام اسرافیل دمیرتکین از هلند در آن سخنرانی کردند.

مرکز اسلامی امام علی(ع) با مدیریت حجت‌الاسلام والمسلمین مجاهدی در شهر گِلزن کرشِن (به آلمانی: Gelsenkirchen)  واقع در ایالت «نوردراین ـ وستفالن» در غرب آلمان مستقر است و علاوه بر فعالیت‌های عادی خود، هر سال اجتماعات بزرگی همانند کنفرانس بین‌المللی غدیر و کنفرانس بین‌المللی اربعین را نیز با حضور شخصیت‌های بین‌المللی در اروپا ساماندهی می‌کند.