صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۳۹۶۱
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۸
نماینده پارلمان عراق:

گروه بین‌الملل: «محمد ناجی»، عضو فراکسیون «بدر» در مجلس نمایندگان عراق، تأکید کرد: حمایت و کمک ایران مانع از نفوذ عناصر داعش به کاظمین در شمال بغداد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «حمرین نیوز»،  «محمد ناجی»، در گفت‌و‌‌گو با شبکه ماهواره‌ای «السومریه نیوز» با بیان این مطلب گفت: حمایت ایران مانع از ورود داعش به کاظمین در شمال بغداد شد، درحالی که تروریست‌های تکفیری داعش درپانزده کیلومتری این شهر بودند.
وی تاکید کرد که ایران برخلاف سایر کشورها همواره در مبارزه با تروریسم در کنار عراق بوده و از آن استقبال می‌کنیم.
محمد ناجی افزود: ائتلاف چهار جانبه برای مبارزه با تروریسم بعد از شکست یکساله آمریکا برای از میان برداشتن داعش ایجاد شد.
یادآور می‌شود، گروه تروریستی داعش پیش از این با چند حمله و عملیات انتحاری در کاظمین ده‌ها نفر را کشته و مجروح کرده است.
شهریورماه گذشته نیزحمله گروه تروریستی داعش به زندان مرکزی شهر کاظمین عراق خنثی شد.
در این حمله 25 نفر از شهروندان غیرنظامی عراقی جان خود را از دست داده و بیش از 70 نفر دیگر به شدت زخمی شدند که برای مداوا به مراکز درمانی منتقل شدند.