صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۹۰۶۲۶
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۰
رییس شورای اجرایی حزب‌الله؛

گروه بین‌الملل: رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان با بیان این که حاکمان سعودی و برخی از حاکمان کشورهای خلیج فارس وظیفه خود را نابودی هر گونه مقاومت قرار داده‌اند، تأکید کرد: مقاومت آن‌ها را ناکام خواهد ساخت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «العهد»، سید هاشم صفی‌الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان در ششمین شب عاشورا در مجمع «سید الشهدا» در ضاحیه جنوبی در بیروت با بیان اینکه حاکمان سعودی و برخی از حاکمان کشورهای خلیج فارس وظیفه خود را نابودی هرگونه مقاومت قرار دادند، تأکید کرد: مقاومت آنها را ناکام خواهد ساخت و تلاش‌های آنها چیزی جز شکست و ضعف نخواهد بود.
وی افزود: امروز چهره مقاومت نزد صهیونیست‌ها نسبت به گذشته تغییر کرده و مقاومت حتی مفهوم آگاهی و هوشیاری را دگرگون کرده است.
رئیس شورای اجرایی حزب‌الله بیان کرد: مقاومت توانسته است در میان صهیونیست‌ها احساس شکست و نابودی را تقویت کند و به ملت‌های منطقه اطمینان دهد که قدس به زودی آزاد و اسرائیل نابود خواهد شد.
سیدهاشم صفی‌الدین در ادامه عنوان کرد: مقاومت با شناخت و برنامه‌ریزی‌های خود ثابت کرده که آنچه در منطقه در حال وقوع است را به طور کامل درک می‌کند.
وی افزود: مقاومت باتجربه گسترده خود ثابت کرد که همیشه آگاه به امور و توانایی ایجاد یا تغییر هرمعادله‌ای را خواهد داشت.