صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۳۲۰۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۱:۴۲

کانون نبأ: چرخش هنرمندانه قلم این بار از سر شوریدگی آثاری خلق کرده که خطوط و کلمات بازیگران آنند و عشق و رهایی از نفس خویشتن مضمون اصلی آن.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، نمایشگاه بداهه‌نگاری ابوالفضل عبدالله‌زاده این روزها با موضوع اشعار مولانا در نمایشگاه ساناز تهران برپا شده است.

این آثار در قالب خط - نقاشی و با استفاده از شیوه چرخش خطوط و تلفیق خطوط و حروف خلق شده‌اند.

آنچه در این نمایشگاه چشم‌نوازی می‌کند بهره‌گیری از رنگ‌های تند و زنده و همچنین بهره‌گیری از مضامین مفهومی از اشعار مولانا است.

عشق و هیچ، رقصان شو، هیچ و نیست، سرو آمد به گلستان من، خورشید افتد در کمین، هست و نیست و ... از جمله عناوین آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه است.

23 اثر خط - نقاشی در این نمایشگاه پیش روی مخاطبان جلوه‌گری می‌کند.

این نمایشگاه تا 22 آبان‌ماه واقع در خیابان وزرا، کوچه 29، پلاک 24، واحد 5 برای بازدید علاقه‌مندان دایر است.

نظرات بینندگان
مهری
|
|
۰۸:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۱
بسیاااااااار زیبااااااااا......عالی...فقط متن تابلو زیر آن قید شود و سایتی که بتوان از هزینه خرید مطلع شد...