صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۳۸۹۲
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰
حسینی اراکی:

گروه فعالیت‎های قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در افتتاحیه سی و هشتمین دوره از مسابقات استانی قرآن کریم گفت: در جامعه باید از افرادی که چهره قرآنی محسوب می‌شوند الگوبرداری شود و نتیجه برگزاری مسابقات قرآن باید اخلاق بندگی باشد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، سیزدهم آبان در مراسم افتتاحیه سی و هشتمین دوره از مسابقات استانی حفظ، قرائت، ترتیل و مفاهیم قرآن کریم حجت‌الاسلام حسینی‌اراکی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: قرآن کتاب زندگی است و باید سلوک زندگی را از آن گرفت.

وی افزود: در جامعه باید از  افرادی که چهره قرآنی معرفی می‌شوند الگوبرداری و نتیجه مسابقات قرآن نیز باید اخلاق بندگی باشد.

حجت‎الاسلام حسینی اراکی در ادامه به برگزاری مسابقات کشوری قرآن کریم در آذرماه به میزبانی کرمانشاه اشاره کرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه به برگزاری جلسات آموزشی برای برگزیدگان مسابقات قرآنی مرحله استانی اشاره داشت و افزود: به منظور پیشرفت راه‌یافتگان به مسابقات کشوری این جلسات آموزشی برگزار می‌شود تا سهمی در مسابقات کشوری داشته باشیم.

این مسئول تأکید کرد: فضای شهر تا زمان برگزاری مسابقات کشوری باید قرآنی باشد و حضور همه نخبگان قرآنی در این مسابقات ضروری است.