صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۱۷۸۱
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۳

گروه بین‌الملل: یکی از طرفداران گروه تروریستی داعش با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: «خون فرانسوی بسیار لذیذ و خوش طعم است، اما بدون‌شک خون آمریکایی لذیذتر خواهد بود».

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الفجر»، روزنامه اسپانیایی «لارازون» به ارائه گزارشی درباره جشن‌های گروه تروریستی داعش در شبکه‌های اجتماعی پس از حملات همزمان و غیر پیش‌بینی شده در قلب پاریس که منجر به کشته و مجروح شدن صدها شهروند فرانسوی، پرداخت.

طرفداران گروه تروریستی داعش در شبکه‌های اجتماعی تأکید کردند که فرانسه تاوان مشارکت خود را در جنگ علیه داعش در عراق و سوریه می‌دهد.

«أبوعلیاء»، یکی از طرفداران داعش در هشتگ «فرنسا تشتعل»(فرانسه در آتش می‌سوزد) در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: «خون فرانسه بسیار لذیذ و خوش طعم است، اما بدون‌شک خون آمریکا لذیذتر خواهد بود».

وی در ادامه بیان کرد: «آمریکا هدف بعدی ما خواهد بود، حملات 11 سپتامبر را هرگز فراموش نکنید، منتظر باشید».

همچنین، طرافداران گروه تروریستی داعش با اشاره به هشدار این گروه در اواخر اسفندماه سال گذشته مبنی بر اینکه به پاریس قبل از «رم» حمله خواهیم برد، هشدار داد که حملات پاریس نقطه آغاز حملات است.