صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۰۳۵۹
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳

گروه بین‌الملل: نامه دوم مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به جوانان اروپا در آیین افتتاحیه چهل‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب صوفیه توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، چهل‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب صوفیه که 17 آذرماه با همکاری انجمن کتاب بلغارستان، مرکز ملی فرهنگ و شهرداری صوفیه و رایزنی فرهنگی ایران در کاخ ملی فرهنگ صوفیه آغاز به کار کرده است، به مدت یک هفته ادامه دارد.
 
در آیین افتتاحیه این رویداد فرهنگی محمدعلی کیانی، رایزن فرهنگی ایران در بلغارستان و جمعی از سفرا و دیپلمات‌های خارجی مقیم حضور داشتند و شهردار صوفیه، معاون وزیر فرهنگ، معاون وزیر آموزش و پرورش بلغارستان و رئیس اتحادیه ناشران اروپا سخنرانی کردند.
 
هم‌زمان با برپایی این نمایشگاه،رایزنی فرهنگی کشورمان این فرصت را مغتنم شمرد و امسال برای سومین سال پیاپی با عرضه کتب نفیس و ارزشمند حضوری فعال در این نمایشگاه داشت.
 
رایزنی فرهنگی ایران در بلغارستان با عرضه بیش از 170 عنوان کتاب به زبان‌های انگلیسی، فارسی، عربی و بلغاری با موضوعات تاریخ، تمدن و فرهنگ ایران و همچنین مجموعه انتشارات تخصصی در حوزه ادبیات فارسی، تاریخی، فرهنگی به زبان بلغاری و نیز مجموعه آثاری از صنایع دستی، گردشگری کشورمان در این نمایشگاه حضوری پر رنگ دارد.
 
همچنین، در نخستین روز از این نمایشگاه بیش از 100 نسخه از نامه دوم مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بنابه درخواست فرهیختگان و نخبگان بلغاری توزیع شد.
 
بنابر اعلام این خبر، علاوه بر جمهوری اسلامی ایران، مهمانان خارجی نمایشگاه بین‌المللی کتاب صوفیا همچون اسپانیا، پرتقال، کشورهای اسکاندیناوی، رومانی، مجارستان، روسیه، صربستان، وزارت فرهنگ و گردشگری و مرکز پژوهش‌های ریاست جمهوری ترکیه از جمله کشورها و نهادهایی هستند که حضوری فعال در این نمایشگاه دارند.