صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۷۲۱۴
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۶
گلشادی خبر داد:

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر دارالقرآن وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از برپایی آزمون پایانی 13 مدرسه تخصصی قرآن در اسفندماه خبر داد.

مجید گلشادی، مدیر دارالقرآن وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: آموزش‌ها در رشته های مختلف در 13 مدرسه قرآنی وزارت دفاع و مراکز غیر حضوری و مجمتع‌های فرهنگی و سطح ادارات صنایع وزارت دفاع رو به پایان است.

وی با اشاره به اینکه آزمون‌های فوق تخصصی است، ادامه داد: آزمون‌های این مسابقات از ابتدای اسفندماه توسط تیم‌های داوری اعزامی از دارالقرآن وزارت دفاع به صورت یکسان برگزار می‌شود.

مدیر دارالقرآن وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تصریح کرد: طی این آزمون پایانی به افرادی که حد نصاب لازم را کسب کرده باشند، گواهینامه پایان دوره و جوایزی اعطا می‌شود.

گلشادی با اشاره به آموزش‌های قرآنی این وزارت به کارکنان، خانواده و سایرین، تصریح کرد: امسال 20 هزار مدرک طی نیمه اول سال صادر شد و شاید در نیمه دوم سال بیش از این تعداد برای قبولی آزمون پایانی دوره‌های قرآنی بتوانیم مدرک و گواهینامه صادر کنیم.