صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۸۳۲۱
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸

گروه بین‌الملل: یک روزنامه مالزیایی به نقل از سازمان‌های اطلاعاتی از وجود گروهکی تروریستی در سوریه پرده برداشت که از شهروندان مالزیایی و اندونزیایی تشکیل شده است و با داعش همکاری می‌کند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه «استار» نام این گروهک را «گردان نسانترا» معرفی کرد و با بیان این که این گروهک، 200 عضو دارد، محل فعالیت این گروهک را استان رقه در سوریه اعلام کرد.
 
بر پایه این گزارش، داعش، از اعضای این گروهک که از دو سال پیش تشکیل شده است، به عنوان تک تیرانداز یا انتحاری استفاده می‌کند.

اینترنت؛ ابزار داعش برای جذب نیرو

 
روزنامه استار شیوه جذب افراد از جنوب شرق آسیا را از طریق ارتباط اینترنتی عنوان کرد و نوشت: داعش، اطلاعاتی به زبان‌های اندونزیایی و مالزیایی در اختیار آن‌ها می‌گذارد و شیوه رسیدن به سوریه را به آن‌ها می‌آموزد.
 
پلیس اندونزی، پس از سلسله عملیات تروریستی که روز پنج شنبه، 24 دی‌ماه، جاکارتا، پایتخت این کشور را به هم ریخت، باهرون نعیم را که اندونزیایی‌تبار است و در رقه به سر می‌برد، عامل این انفجارها دانست.