صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۷۹۶۸
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۴

گروه بین‌الملل: نمایشگاه بین‌المللی محصولات و مواد غذایی حلال (گلفود 2016) در مرکز تجارت جهانی دبی در حال برگزاری است.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «muslim.ru»، در این نمایشگاه که از روز یکشنبه، دوم اسفندماه، آغاز شده، بیش از 5 هزار شرکت تولیدی محصولات و مواد غذایی حلال از کشورهای مختلف جهان حضور دارند.

برای نخستین‌بار در تاریخ این نمایشگاه، کشور روسیه نیز در کنار تولیدکنندگان بزرگ مواد غذایی جهان، به عرضه محصولات غذایی حلال خود پرداخته است.


«محمد بن‌راشد آل‌مکتوم»، نایب‌رئیس امارات متحده عربی و نخست‌وزیر این کشور نیز از نمایشگاه بین‌المللی محصولات غذایی حلال دبی از جمله غرفه «استاند» که مختص عرضه محصولات غذایی حلال کشور روسیه است، بازدید کرد و گفت: انتظار می‌رود 85 هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کنند.

بنا بر این گزارش، مرکز بین‌المللی استاندارد‌ و گواهینامه «حلال» وابسته به شورای مفتیان روسیه نیز از طریق یک کارگروه در غرفه روسیه در نمایشگاه بین‌المللی محصولات و مواد غذایی حلال دبی حضور دارد.

از کشور روسیه شرکت‌های بزرگ تولید کننده‌ محصولات غذایی حلال همچون «میراتورگ»، «داماتی»، «چیرکوزوفا» و «ریسورس» در این نمایشگاه حاضر شده‌اند.