صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۹۶۰۴
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۶

گروه بین‌الملل: از زمان تیراندازی اخیر در شهر «سن برناردینو» در ایالت کالیفرنیا و احتمال ارتباط این تروریست‌ها با داعش، شهر لس‌آنجلس شاهد افزایش حملات ناشی از نفرت علیه شهروندان مسلمان بوده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به   نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «Patch»، تنها در دو ماه آخر سال 2015، بیش از 10 مورد حمله به شهروندان مسلمانان یا خاورمیانه‌ای در لس‌آنجلس گزارش شده که تعداد آن در مدت مشابه سال قبل تنها یک گزارش بوده است.

تحلیل‌های انجام شده از سوی کمیسیون روابط انسانی لس‌آنجلس در پی حمله تروریستی اخیر در سن‌برناردینو و همچنین حملات تروریستی به پاریس، افزایش جرائم علیه شهروندان مسلمان را تأیید می‌کند.

این در حالی است که هیئت نظارت لس‌آنجلس پس از این حوادث تروریستی ضمن محکوم کردن کشتار مردم بی‌گناه، تاکید کرد که این حملات به هیچ دین، نژاد یا قومیتی ارتباط ندارد و ایجاد تصورات نادرست و قربانی‌ کردن یک اقلیت سبب ایجاد فضایی مساعد برای رشد اسلام‌هراسی، بیگانه‌ستیزی، تبعیض، نفرت و تعصب می‌شود.

این هئیت همچنین از نهادهای مختلف خواست اقدامات خود را برای کمک به جوامع آسیب‌پذیر تقویت کنند.

ماه گذشته نیز یک گروه ضربت با هدف ایجاد روابط مستحکم‌تر و همکاری بیشتر میان پلیس و جوامع آسیب‌پذیر ایجاد شد تا برای وقایع آتی که ممکن است منجر به افزایش جرائم ناشی از نفرت شوند، آمادگی لازم ‌وجود داشته باشد.