صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۲۶۷۸
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳

گروه بین‌الملل: وزیر امور دینی و هماهنگی بین ادیان پاکستان اعلام کرد: خواندن قرآن با معنی از کلاس پنجم تا دهم اجباری می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «brecorder»، سردار محمد یوسف دیروز، 21 اسفند، در همایش فاطمه زهرا(س) در اسلام‌آباد با اعلام این خبر گفت: دولت فدرال در حال برنامه‌ریزی برای اجرای این طرح است.

سردار محمد یوسف افزود: قانون لازم برای اجرای این طرح نیز در حال تصویب است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دولت پاکستان برای ایجاد دوستی و هماهنگی میان ادیان و نیز توقف فرقه‌گرایی تلاش‌های زیادی کرده است.

وزیر امور دینی و هماهنگی بین‌ادیان پاکستان افزود: لازم است تا هماهنگی بین‌ادیان را گسترش دهیم تا برابری، آزادی دینی و حفاظت از حقوق اقلیت‌ها در کشور تضمین شود.

وی گفت: دولت گام‌های متعددی در سه سال گذشته برای گسترش هماهنگی بین‌ادیان در کشور برداشته است. دو کمیته متشکل از مذاهب مختلف نیز تشکیل شده تا به ایجاد شناخت میان پیروان ادیان و فرقه‌های مختلف کمک کنند.

سردار محمد یوسف تأکید کرد: برخی عناصر در صدد تضعیف کشور با ترویج فرقه‌گرایی و نفرت هستند اما علمای مسلمان باید با ایجاد وحدت، کشور را تقویت کنند.

وزیر امور دینی پاکستان همچنین گفت: به‌زودی کنفرانس بین‌المللی هماهنگی بین‌ادیان با هدف ترویج صلح میان کشورها در پاکستان برگزار خواهد شد.