صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۱۱۶۱
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۳

کانون خبرنگاران نبأ: دومین جشن گلریزان مؤسسه خیریه عاشورا، هفتم خردادماه جاری، در سالن شهید آوینی فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مؤسسه خیریه درمانی عاشورای شاهرود کلور به عنوان یک نهاد غیردولتی و غیرانتفاعی به‌منظور شناسایی خیرین و ساماندهی و هدایت مشارکت‌های مردمی در حوزه سلامت و  ارائه کمک‌های انسان‌دوستانه به محرومان، نیازمندان و بیماران فعالیت می‌کند.
اعضای این مؤسسه متشکل از دانش‌آموختگان بهداشت و درمان، پزشکان، پیراپزشکان، متخصصان امور بهداشتی و درمانی، مدیران، فرهنگیان، معتمدان و فرهیختگان با توجه به توانایی‌ها، اختیارات و تخصص‌های مختلف کمک‌های ارزنده‌ای را در منطقه به همشهریان نیازمند و حمایت از فعالیت مؤسسه به‌طور داوطلب ارائه می‌کنند.
امسال نیز همانند سال گذشته جشن گلریزان مؤسسه خیریه درمانی عاشورا با حضور هنرمندان، چهره‌های برجسته کشوری و خیرین، روز جمعه، هفتم خردادماه جاری، در سالن شهید آوینی فرهنگسرای بهمن واقع در میدان بهمن تهران برگزار می‌شود.
مهدی ویسانیان