صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۷۱۵۳
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۹
آیت‌الله غرویان عنوان کرد:

گروه جامعه: یک استاد حوزه و دانشگاه که بیشتر آثار چاپ شده خود را در ماه مبارک رمضان طی سال‌های متمادی انجام داده است، گفت: ماه رمضان فضای علمی خاص و فراغت خاطر و معنوی را برایم ایجاد می‌کند که می‌توانم به کارهای علمی و پژوهشی خود بیشتر برسم.

آیت‌الله محسن غرویان، استاد حوزه و دانشگاه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به ذکر خاطره‌ای از ماه مبارک رمضان پرداخت و گفت: سه سال پیش در ماه مبارک رمضان در اردبیل برنامه نماز و سخنرانی داشتم و روزها مشغول به نوشتن شرحی بر کتاب «مکاسب شیخ انصاری» می‌شدم.

وی با بیان اینکه یکی از همکاران خود در زمینه نگارش و ترجمه شرح مکاسب، مطالب مرتبط را از برزیل ارسال می‌کردند، گفت: مطالب از برزیل برای من ارسال و کار ویرایش نهایی آن در اردبیل انجام می‌شد.

آیت‌الله محسن غرویان حضور خود در اردبیل، و نگارش و تدریس مکاسب در نجف توسط شیخ انصاری و ارسال برخی مطالب از برزیل را اتفاق مبارکی برشمرد که به یمن ماه مبارک رمضان شکل گرفته بود و گفت: نوشتن شرحی بر کتاب «مکاسب شیخ انصاری» با وجود اینکه در ماه مبارک رمضان و روزهای طولانی تابستان شکل گرفته بود اما هیچ سختی و مشقتی برایم به دنبال نداشت.

بیشتر آثار چاپ شده خود را در ماه مبارک رمضان انجام دادم

وی با تأکید بر اینکه بیشتر آثار چاپ شده خود را در ماه مبارک رمضان طی سال‌های متمادی انجام داده است گفت: ماه رمضان فضای علمی خاص و فراغت خاطر و معنوی را برایم ایجاد می‌کند که می‌توانم به کارهای علمی و پژوهشی خود بیشتر برسم.

این استاد حوزه به دوران طلبگی خود در ماه مبارک رمضان نیز اشاره و عنوان کرد: در زمان آیت‌الله نجفی مرعشی قبل از اذان صبح بیدار و پس از انجام فرائض دینی و خوردن سحری برای اقامه نماز جماعت همراه با ایشان عازم حرم حضرت معصومه(س) می‌شدیم.