صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۰۸۸۹
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۶

گروه بین‌الملل: برنامه‌نویسان الجزایری نسخه‌ای جدید از قرآن الکترونیک را در این کشور عرضه کردند تا این کشور نخستین طراح قرآن دیجیتال به روایت «ورش از نافع» در سطح کشورهای شمال آفریقا به‌شمار رود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «رادیو الجزایر»، «عمر بن احمد بوسعده»، عضو کمیته‌های بررسی قرآن‌ وزارت اوقاف و امور دینی الجزایر در نشستی با عنوان «رادیوی رمضانیه» که دیروز، هفتم تیرماه، برگزار شد، گفت: این قرآن الکترونیک، نخستین نسخه دیجیتال قرآن به روایت «ورش از نافع» در سطح شمال آفریقا محسوب می‌شود.

وی افزود: این نسخه دیجیتال قرآن بر روی سایت رسمی وزارت اوقاف و امور دینی الجزایر قرار خواهد گرفت و علاقه‌مندان می‌توانند آن را بر روی رایانه، گوشی‌های هوشمند و تبلت خود دانلود کنند.

عمر بن‌احمد بوسعده تصریح کرد: اعراب‌گذاری این نسخه به روایت «ورش از نافع» بسیار سخت بود، چرا که اغلب نسخ قرآنی موجود در شبکه اینترنت به روایت «حفص از عاصم» است.

وی گفت: یکی از ویژگی‌های این قرآن الکترونیک این است که امکان کپی واژه یا آیه به صورت مستقیم از صفحه موردنظر امکان‌پذیر است و  این نسخه از قرآن بر روی تمام سیستم‌های عامل کار می‌کند.

بوسعده در پایان گفت: در به‌روزرسانی این نسخه دیجیتال قرآن، تفاسیر جزایری مانند تفسیر «ابن بادیس» و «التواتی» را به آن اضافه خواهیم کرد.