صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۱۶۹۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴

گروه فعالیت‌های قرآنی: محفل انس با قرآن کریم مسجد جامع ابوذر تهران شب گذشته، دهم تیرماه، این بار با حضور اعضای یکی از گروه‌های قدیمی هم‌خوانی برگزار شد.

 به گزارش  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل انس باقرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان شب گذشته، دهم تیرماه با حضور سیدمحسن خدام‌حسینی، استاد پیشکسوت و گروه تواشیح «اهل بیت» در مسجد جامع ابوذر واقع در تهران، خیابان قزوین، خیابان قلعه‌مرغی، ۲۰ متری ابوذر از ساعت ۲۳ الی ۱ بامداد برگزار شد. 

در ابتدای جلسه، سیدمحسن خدام‌حسینی به جزءخوانی پرداخت و صفحه اول جزء 25 را بصورت ترتیل تلاوت کرد و در ادامه چند تن از افراد حاضر در جلسه به جزءخوانی ادامه دادند.

سپس خدام‌حسینی درباره آفاق و هستی و معجزه خودآگاهی با استناد به آیه 53 سوره فصلت توضیحاتی داد. وی به مبحث قرائت خاموش اشاره کرد و اهداف مباحث مطرح شده در ماه مبارک رمضان را بیان کرد.

در ادامه مرتضی شکوری، قاری ممتاز، آیات 11 الی 15 سوره شوری را تلاوت کرد که مورد تشویق حاضران و سیدمحسن خدام‌حسینی قرار گرفت. خدام‌حسینی، درباره تلاوت شکوری گفت که تلاوت زیبا و دلنشینی شنیدیم.

سپس گروه «اهل بیت» به اجرای 4 اثر خود پرداختند. در ابتدا هادی آرزم، سرپرست گروه به توضیحاتی درباره این آثار پرداخت. پس از اجرای گروه اهل بیت، خدام‌حسینی، ضمن تشکر از این گروه و هادی آرزم، یادی از گذشته کرد و گفت در اوایل انقلاب، قطعه «سلام علی سید المصطفی» را همراه مرحوم حسین صبحدل، مرحوم محمد غفاری و مرحوم حاج علی اربابی همخوانی می‌کردیم و قطعاتی از آن را اصلاح کردیم. خدام‌حسینی، بزرگترین ویژگی گروه «اهل بیت» که از سال 1362 شروع به کار کرده است، اخلاق دانست.

در پایان دکتر باقری به سخنرانی درباره نظام تربیت قرآنی پرداخت.

یادآور می‌شود، جلسه عمومی قرآن سیدمحسن خدام حسینی، چهارشنبه‌ها(نیمه اول سال قبل از اذان مغرب، نیمه دوم سال بعداز نماز مغرب و عشاء) در همین مسجد برگزار می‌شود.

در ادامه تلاوت‌ها و اجرای گروه «اهل بیت» ارائه می‌شود.

تلاوت سید محسن خدام حسینی

دریافت

تلاوت مرتضی شکوری

دریافت

گروه اهل بیت(اللهم رب شهر رمضان)

دریافت

گروه اهل بیت(سلام علی السید المصطفی)

گروه اهل بیت(یاعلی و یا عظیم)

گروه اهل بیت(اسماء الحسنی)

فیلم اجرای گروه اهل بیت

مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
علی صادقی
|
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
جلسه دیشب فوق العاده بود. شنیدن یک اجرای زنده واقعا لذت بخشه. ماها که با شنیدن تلاوتهای ضبط شده اساتید درجه یک مصر حالمون عوض میشه حالا اگه تلاوتهای زنده این اساتید رو میشنیدیم اگرمعاذالله کافر هم بودیم ایمان می آوردیم.اینجا میشه فهمید چرا خیلی از افراد پای تلاوتهای ایشان ایمان می آوردند.روحشان شاد.