صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۲۰۷۳
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۶

گروه بین‌الملل: محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی در حسینیه «نبی اکرم(ص)» شهر سیدنی استرالیا برگزار شد.


محسن ابوطالبی، رایزن فرهنگی ایران در استرالیا در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: این محفل روز پنج‌شنبه، دهم تیرماه، با حضور چند تن از قاریان کشورهای مختلف جهان از جمله ایران برگزار شد.
ابوطالبی افزود: رایزنی فرهنگی ایران در استرالیا با همکاری حسینیه نبی اکرم(ص) سیدنی این برنامه را اجرا کرد.
وی اظهار کرد: محفل انس با قرآن سیدنی از برنامه‌های قرآنی ویژه ماه رمضان رایزنی فرهنگی ایران در استرالیا بود که ساعت 19:30 به وقت محلی آغاز شد.
رایزن فرهنگی ایران در استرالیا تصریح کرد: مرتضی صابری از ایران، سید‌مصطفی طاهری، قادر علیزاده و مصطفی اشرفی از افغانستان در این محفل حضور یافته و آیاتی از قرآن کریم تلاوت کردند.
وی بیان کرد: هاشم بداوی، قاری عراقی نیز در این مراسم حضور یافت و به تلاوت قرآن پرداخت.