صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۶۷۷۷
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۶
کمیته عالی حج سوریه:

گروه بین‌الملل: کمیته عالی حج سوریه مقامات سعودی را عامل محروم‌ماندن سوری‌ها از ادای فریضه حج برای پنجمین سال متوالی دانست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، کمیته مزبور با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: دست‌اندرکاران امور حج در عربستان باید امکان ادای این فریضه الهی را برای تمامی مسلمانان صرف نظر از گرایش‌های سیاسی و یا اجتماعی‌شان فراهم آورند.
در این بیانیه آمده است: وزارت حج در دولت وهابی عربستان همچنان از امضای توافقنامه رسمی مربوط به حج با وزارت اوقاف سوریه برخلاف تمامی معاهدات مرسوم در این خصوص امتناع می‌ورزد، در حالی که هر ساله با تمامی کشورهای اسلامی در این خصوص توافقنامه امضا می‌کند.
کمیته عالی حج در سوریه تأکید کرد که دولت وهابی سعودی عامل توقف تمامی اقدامات لازم برای اعزام حجاج سوری به حرمین شریفین است.