صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۶۸۱۰
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹

گروه بین‌الملل: رئیس جمهوری آمریکا حضور مهاجران مسلمان در جامعه این کشور را مورد تحسین قرار داد و گفت: ‌هرگونه اقدام برای تبعیض علیه آنها باعث سوءاستفاده تروریست‌ها می‌شود و این امر خلاف ارزش‌های آمریکایی است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری رویترز، باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا در جریان مراسمی در کاخ سفید گفت: مسلمانان آمریکایی همانند سایر اعضای جامعه آمریکا میهن پرست هستند و در جامعه ایالات متحده ادغام شده‌اند. اینکه خانواده مسلمانان برای چندین نسل در آمریکا بوده‌اند یا به تازگی وارد کشور شده‌اند، بخشی از جامعه ما هستند.
دولت اوباما به خاطر پذیرش 10 هزار مهاجر سوری در سال جاری میلادی با انتقادهایی روبه‌رو شده است و برخی از جمهوری خواهان با این اقدام مخالفت کرده‌اند که در رأس آنها دونالد ترامپ، نامزد پیشروی جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا است که به وضوح با حضور مهاجران مسلمان در کشور مخالفت کرده است.
البته اوباما در این مراسم نامی از ترامپ نبرد اما گفت: سیاست‌های تبعیض‌آمیز علیه مسلمانان در آمریکا با ارزش‌های آمریکایی مغایرت دارد.
 رییس‌جمهوری آمریکا ادامه داد:‌ کنار گذاشتن و به حاشیه راندن مسلمانان در آمریکا باعث تقویت تروریست‌هایی چون داعش می‌شود. این یک سیاست هوشمندانه برای امنیت ملی نیست.