صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۷۳۱۸
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۶
بحرالعلوم خبر داد:

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت از به تعویق افتادن مرحله کشوری بیست و یکمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت که تا پیش از این قرار بود در مردادماه برگزار شود، خبر داد.


محمدمهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در مورد بیست و یکمین دوره جشنواره قرآن و عترت این وزارتخانه، گفت: طی روزهای گذشته نتایج مرحله دانشگاهی در رشته‌های حفظ و قرائت اعلام و اطلاع‌رسانی شده است.
وی در ادامه در مورد زمان برگزاری مرحله کشوری این جشنواره که تا پیش از این مردادماه اعلام شده بود نیز افزود: با توجه به تداخل برخی برنامه‌های فرهنگی وزارت بهداشت که تاریخ آنها به دلایلی باید حتماً در تابستان برگزار می‌شد، تصمیم گرفته شد تا مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به مدت چند ماه به تعویق بیفتد.
بحرالعلوم با اشاره به اینکه از جهات مختلف برگزاری برنامه‌های فرهنگی باید حتماً در ایام تابستان اجرا می‌شد، تصریح کرد: بر همین اساس مقرر شد تا این جشنواره در دهه اول مهرماه و در مشهد مقدس برگزار شود. از جهاتی هم این انتقال زمان برگزاری جشنواره از مردادماه به مهرماه می‌تواند برای ما نیز مفید باشد؛ چرا که در مهرماه دانشگاه‌ها فعالیت داشته و فضای قرآنی خوبی را برای دانشجویان در دانشگاه‌ها فراهم کند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت همچنین در مورد تعویق برگزاری مرحله کشوری جشنواره قرآنی وزارت بهداشت و فاصله زمانی کوتاه آن با جشنواره ملی قرآن دانشجویان، گفت: البته فاصله کوتاه نیست و حدود یک ماه است اما مطمئناً اگر زمان بیشتری حد فاصل این دو جشنواره بود می‌توانستیم دوره‌های آموزشی بیشتری را برای برگزیدگان برنامه‌ریزی کنیم.
وی بیان کرد: البته کسی که در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت حضور می‌یابد می‌تواند آمادگی خود را تا یک ماهه بعد نیز نگه دارد و با همان آمادگی در جشنواره ملی قرآن دانشجویان حضور یابد.
بحرالعلوم در بخش دیگری از صحبت‌های خود به سایر بخش‌های این جشنواره اشاره و اذعان کرد: در بخش‌های فناوری، پژوهشی، کتابخوانی، ‌هنری، ادبی و نغمه‌های آیینی که برخی از آنها نیاز به ارسال آثار دارد، تا پایان مردادماه آثار دریافت، داوری و نفرات برتر نیز برای حضور در مرحله کشوری معرفی خواهند شد.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در ادامه به برگزاری مرحله کشوری بخش کتبی این جشنواره در روز سه‌شنبه، پنجم مردادماه خبر داد و گفت: آزمون این بخش در 10 مرکز که از پیش در نظر گرفته شده است، برگزار شده و نتایج آن نیز تا روز 20 مردادماه اعلام می‌شود.
وی در پایان عنوان کرد: با پایان فرایند مسابقات تا پایان مردادماه همه چیز برای برگزاری مرحله کشوری در مهرماه و به میزبانی شهر مقدس مشهد آماده خواهد شد. در این مرحله 900 شرکت کننده در رشته‌های مختلف و در سه بخش دانشجویان، کارکنان و اساتید رقابت خواهند داشت.