صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۴۶۵۸
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۵

گروه بین‌الملل: کودک کردی‌الاصل مقیم غزه، طی 3 ماه توانست کل قرآن را حفظ کند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «مباشر 24»، ایمن اسماعیل الاسطل، کودک 12 ساله کرد مقیم غزه گفت: توانستم طی 3 ماه کل قرآن را حفظ کنم و البته این امر به یاری خدا سپس استادم و حمایت و تشویق خانواده‌ام صورت گرفت.
ایمن در طول سه ماه، ساعت‌های طولانی به حفظ قرآن می‌پرداخت، او حتی در مدرسه دانش‌آموز ممتاز و برجسته است.
ایمن افزود: در طول سه ماه حفظ قرآن ساعت‌های طولانی را برای مراجعه و حفظ قرآن صرف می‌کردم، من پس از نماز صبح تا ساعت 9 سپس پس از نماز عصر تا غروب، قرآن می‌خواندم، همچنین در کنار حفظ قرآن، در درسم نیز ممتاز هستم و همیشه رتبه اول یا دوم را در مدرسه کسب می‌کنم.
پدر ایمن، استاد دانشگاه است؛ او علاقمند بود قرآن را در سنین کم به فرزندانش آموزش بدهد و این امر سبب شد که چهار فرزندش حافظ قرآن شوند.
اسماعیل الاسطل، پدر ایمن تصریح کرد: من از کودکی مرد مؤمنی بودم و این را از پدرم یاد گرفتم، پس از نماز صبح برای فرزندانم قرآن می‌خواندم تا آن‌ها را به قرائت قرآن عادت دهم؛ به‌ویژه حفظ قرآن، فرزندانم را برای حفظ به مسجد می‌فرستادم، سه ماه مدتی بود که ایمن برای حفظ قرآن به آن نیاز داشت تا بتواند با این حفظ هم ثواب کند و هم نزد مردم مورد احترام و تقدیر بوده و همچنین الگویی برای فرزندان مسلمانان باشد.