صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۴۶۳۴
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۷

گروه بین‌الملل: برج قرآن کریم ویژه دانشجویان دختر در دانشگاه قرآن و علوم اسلامی سودان افتتاح شد.


«سمیه محمد احمد ابو کشوه»، وزیر آموزش عالی سودان
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «source-7.com»، برج قرآن کریم ویژه دانشجویان دختر، صبح دیروز، 10 مهرماه، با حضور «سمیه محمد احمد ابو کشوه»، وزیر آموزش عالی سودان، «عائض بن دبسان القحطانی»، مدیرکل خدمات انسانی «راف» قطر و تعدادی از مقامات دولتی و شخصیت‌های علمی و دانشگاهی، در دانشگاه قرآن و علوم اسلامی سودان که در شهر «أم درمان» واقع در استان خارطوم قرار دارد، افتتاح شد.
بنابراین گزارش، این برج در چهار طبقه ساخته‌شده و مجهز به فن‌آوری‌های روز آموزشی جهت برگزاری جلسات قرآنی است.
این برج قرآنی دارای 52 کلاس درس است که هر کلاس ظرفیت 30 قرآن‌آموز را دارد و در این برج به آموزش قرآن کریم و تلاوت این کتاب الهی به دانشجویان دختر پرداخته می‌شود و قرار است در هر جلسه قرآنی این برج، به‌طور همزمان 1560 دانشجوی دختر حضور پیدا کنند.
این برج قرآنی با سرمایه‌گذاری مؤسسه خدمات انسانی «شیخ ثانی بن عبدالله»(راف) قطر و سازمان خیریه «ذي النورین» سودان ساخته شده است.
وزیر آموزش عالی سودان با ابراز خرسندی از افتتاح این پروژه مهم که فضایی مناسب برای آموزش حفظ قرآن به دانشجویان دختر محسوب می‌شود، تأکید کرد: راه‌اندازی این برج قرآنی سبب می‌شود که مادرانی قرآنی تربیت شوند که به فضل آن‌ها پرچم اسلام برافراشته خواهد ماند.