صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۹۷۱۵
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۸

گروه بین‌الملل: همایش بین‌المللی «تاریخ پزشکی در میراث اسلامی»، دوشنبه، سوم آبان‌ماه در شهر «فاس» مراکش آغاز می‌شود و تا هفتم آبان ادامه دارد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری بین‌المللی اسلامی(اینا)، این همایش بین‌المللی به همت دانشکده پزشکی و داروسازی وابسته به دانشگاه «محمد بن عبدالله» شهر «فاس» مراکش و با همکاری انجمن بین‌المللی تاریخ طب اسلامی، مؤسسه علوم، تمدن و فن‌‌آوری بریتانیا و با حمایت سازمان اسلامی آیسسکو برگزار می‌شود.
هدف از برگزاری این همایش، برجسته‌کردن و تبیین نقش و اهمیت تاریخ علوم به‌طور عام و علم پزشکی به‌طور خاص در رنسانس اسلامی، تمرکز بر مهم‌ترین ایستگاه‌های تاریخی پزشکی عمومی، دامپزشکی و دندانپزشکی در میراث اسلامی و معرفی دانشمندان مسلمانی است که در طول تاریخ به پیشرفت پزشکی کمک کردند.
بنابراین گزارش، تعدادی از پژوهشگران و فعالان عرصه پزشکی از کشورهای ترکیه، مراکش، عربستان، تونس، نیجریه، بحرین، مصر، اردن، لیبی، سوریه و کارشناسانی از بریتانیا، سوئیس، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، پرتغال، آلمان، مکزیک، ایالات متحده آمریکا، چین و هند در این همایش حضور خواهند داشت.