صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۲۷۹۲
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲

گروه بین‌الملل: دور چهارم نشست گفت‌وگوی اندیشمندان مسلمان و کلیسای انگلیکن انگلیس، امروز، 12 آبان‌ماه، با عنوان «به سوی جهانی یکپارچه و هماهنگ» در شهر «ابوظبی»، پایتخت امارات آغاز شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی العین، دور چهارم نشست گفت‌وگوی علما و اندیشمندان شورای حکمای مسلمان و جامعه اسقفی کلیسای انگلیکن معروف به گفت‌وگوی میان اندیشمندان و فرهیختگان شرق و غرب از امروز در ابوظبی آغاز شد و به مدت دو روز ادامه دارد.
«احمد الطیب»، شیخ الازهر و رئیس شورای حکمای مسلمان، «جاستین ولبی»، اسقف اعظم کانتربری، نمایندگان جامعه اسقفی انگلیکن و تعدادی از شخصیت‌های دینی و فرهنگی از کشورهای مختلف جهان در این نشست حضور دارند.
این نشست با سخنرانی «احمد الطیب»، شیخ الازهر و رئیس شورای حکمای مسلمان آغاز شد.
تکثرگرایی دینی، ابتکارات و تجربیات در زمینه هم‌زیستی و تسامح و نقش ادیان در تقویت جایگاه شهروندی از موضوعات مورد بحث در این نشست است.
یادآور می‌شود، دور نخست گفت‌وگوی میان اندیشمندان و فرهیختگان شرق و غرب ژوئن سال 2015 میلادی در شهر «فلورانس» ایتالیا و دور دوم این نشست در «پاریس» پایتخت فرانسه و دور سوم آن در شهر «ژنو» سوئیس برگزار شد.