صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۵۴۷۹
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸
امام‌جمعه اهل‌سنت قشم:

گروه معارف: شیخ خطیبی با بیان اینکه منظور از نعمت در قرآن نعمت‌های دنیوی نیست، گفت: در سوره نسا پیامبران، شهدا، صدیقین و صالحان در رأس کسانی هستند که به آن‌ها نعمت واقعی ارزانی شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، شیخ عبدالرحیم خطیبی امام‌جمعه اهل‌سنت قشم شب گذشته در جمع نمازگزاران با بیان اینکه نعمت‌های دنیا دائم نیست و موقتی است گفت: منظور از نعمت در قران نعمت دنیوی نیست.
وی با بیان اینکه اصلی‌ترن مصداق‌ هدایت «ایمان» است اظهار کرد: ایمان فضل و نعمت خداوند است که به انسان داده می‌شود و زمانی که مومن مشمول هدایت الهی قرار گیرد حلاوت و شیرینی ایمان را می‌چشد.
شیخ خطیبی با اشاره به اینکه صراط مستقیم راه میان افراط و تفریط است تصریح کرد: در سوره نسا پیامبران، شهدا،  صدیقین و صالحان در راس کسانی هستند که به انها نعمت واقعی ارزانی شده است.
وی با بیان اینکه نعمت ایمان با هیچ نعمتی دردنیا قابل مقایسه نیست گفت: نعمت‌های گذرای دنیا از بین می‌رود و انسان پس از دنیا همه این نعمت‌ها را فراموش می‍کند و با اعمال خود تنها می‌ماند.
امام‌جمعه اهل‌سنت قشم با اشاره به حال و هوای مومنان در آخرت گفت: انسان مومن با دیدن بهشت عذاب‌های دنیا را فراموش می‌کند، گویی هیچ رنجی در دنیا ندیده است.