صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۷۳۹۷
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۹

گروه بین‌الملل: 95 تن از نیروهای پیشاهنگ الکفیل عراق به زائران اربعین حسینی خدمت‌رسانی می‌کنند.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شبکه جهانی الکفیل، 95 تن از نیروهای پیشاهنگ الکفیل به عنوان یکی از تشکیلات قسمت کودک و نوجوان آستان مقدس عباسی در داخل و خارج مهمان‌سراهای خارجی حرم مطهر عباسی به خدمت‌رسانی مشغولند.
این نیروها در مهمان‌سرای ام البنین علیها السلام در جاده نجف ـ کربلاء و مهمان‌سرای شیخ کلینی(قدس سره) در مسیر بغداد ـ کربلاء به زائران اربعین حسینی خدمات ارائه می‌دهند.
نیروهای پیشاهنگ الکفیل در سال‌های گذشته نیز حضور داشته و دوره‌های آموزشی ساده‌ای برای معرفی وظایف ایشان برگزار شد که پس از موفقیت در این دوره‌ها، اکنون به صورت شیفت‌های کاری به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.
بنابراین گزارش، از جمله خدمات این نیروها به زائران: همکاری در آموزش سوره فاتحه، پاشیدن آب معطر بر روی زائران، معرفی مسابقه مهدویت که از سوی آستان مقدس عباسی برگزار شده است، استقبال از زائران در ورودی‌های مهانسراها و راهنمائی ایشان، همکاری با کارکنان این مهمانسراها در توزیع غذا بین زائران، توزیع آب بین زائران، برپائی نمایشگاه عکس فعالیت‌های نیروهای پیشاهنگ الکفیل، همکاری در نظافت داخلی مهمانسراها است.