صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۹۶۶۸
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۳

کانون خبرنگاران نبأ: معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه۲۰ از برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری چهار شهيد از شهدای مدافع حرم تیپ فاطمیون در روز سه شنبه نهم آذرماه، ساعت ۱۰ صبح از جوار حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ حجت الاسلام عبدالحسین مسلمی، هستیم»، است.معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 20 با بیان اینکه پیکر شهیدان عظيمي، حسيني، حيدري و اميري از میدان اصلی شهرری به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تشییع خواهد شد، افزود: جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت در بین مردم شهیدپرور، مومن و انقلابی شهرستان ری، در شهر تهران و سطح کشور منحصر به‌ فرد است و فردا نیز همچون گذشته، پیکر شهدای مدافع حرم با استقبال پرشور شهروندان منطقه ۲۰  تشییع خواهد شد.

مسلمی با بیان اینکه باید سیره و منش شهدا به‌عنوان فرهنگ و الگو در بین مردم معرفی شود تا روحیه شهدا در جامعه ماندگار شود، خاطرنشان کرد: یکی از عواملی که می‌تواند در ترویج فرهنگ شهادت مؤثر باشد، زنده نگهداشتن یاد و حماسه‌سازی‌های شهدا، به‌ویژه شهدای کربلا و به تبع آن شهدای انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم و تبیین این مطلب که «ما مدیون خون شهدا هستیم»، است.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 20 یادآور شد: ترویج روحیه ایثار و شهادت از مهمترین اولویت های مدیریت شهری است که همواره مهمترین برنامه های اجتماع محور با این رویکرد به اجرا در می آید.

مرجان شرف