صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۵۸۴۶
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۸

گروه بین‌الملل: طرح نسخه‌برداری الکترونیکی از صفحات نسخ خطی اسلامی موجود در کتابخانه دانشگاه «میشیگان» ایالات متحده آمریکا به پایان رسید.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از İslamazeri، دانشگاه میشگان که یکی از کتابخانه‌های بزرگ و پیشرفته آمریکا را در خود جای داده است، طرح نسخه‌برداری الکترونیکی از صفحات نسخ خطی اسلامی را پس از 8 سال به پایان رساند.
کتابخانه این دانشگاه نخستین بار در سال 2008 میلادی با توجه به دارا بودن نسخ خطی بسیار قدیمی و نفیس از متون اسلامی تصمیم گرفت که از تمامی این نسخ خطی به صورت الکترونیکی نسخه‌برداری کند.
هدف این کتابخانه از اسکن تمام صفحات این نسخ قدیمی، دسترسی آسان به منابع موجود و ارائه متون قدیمی به صورت آنلاین از طریق اینترنت بود.

در کتابخانه دانشگاه میشیگان تعداد 1120 نسخه خطی اسلامی وجود دارد که بیشتر این نسخ از کتابخانه شخصی «سلطان عبدالحمید دوم» یکی از سلاطین عثمانی به این مکان منتقل شده است.