صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۰۱۹۸
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۲

گروه بین‌الملل: بیش از صدها نفر از مردم شهر «میامی گاردنز» ایالت فلوریدا برای ابراز همبستگی و به نمایش گذاشتن آزادی مذهب در مراسم نماز جمعه نمادین مسجد این شهر شرکت کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری «cbslocal»، مردم شهر «میامی گاردنز» در ایالت فلوریدای جنوبی دیروز جمعه، 15 بهمن برای اعلام همبستگی با مسلمانان در پاسخ به فرمان ضدمهاجرتی ترامپ به همراه رهبران مذهبی ادیان مختلف نماز نمادین خواندند.
«نیکولاس دوران»، یکی از رهبران جمهوری‌خواه فلوریدا که در این مراسم شرکت داشت، گفت: «اکنون زمان مهمی است و ما به عنوان قانونگذاران باید با فرمان ضدمهاجرتی مبارزه کنیم».
وی گفت: هدف فرمان ترامپ گروه‌بندی کردن و تفرقه است؛ نه یک فرمان سیاسی معقول.
مسجد میامی گاردنز ماه نوامبر(آبان) سال گذشته مورد هدف حمله اسلام‌ستیزانه قرار گرفت و روی دیوارهای آن نوشته بودند «ترامپ آمریکا را از وجود مسلمانان پاک خواهد کرد».
«ویلی آلن فیلا»، کشیش کلیسای شهر «کوکونات گروو» که برای اعلام حمایت خود از مسلمانان در مسجد حضور یافته بود، گفت: ممنوع کردن مهاجرانی که به شدت از تروریسم رنج می‌برند، تضییع حق و بی‌حرمتی است.